17.5.2017 13:20

Κλειστοί δρόμοι λόγω εργασιών ΔΕΗ

Προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες από την ΔΕΗ, ο Δήμος Χίου θα διακόψει την κυκλοφορία αύριο από τις 08:30 έως τις 15:30 στην οδό Αγίας Μαρκέλλας.

“Η ρύθμιση της κυκλοφορίας  θα γίνει με μέσα και προσωπικό του εργολάβου, ο οποίος θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ασφάλειας των διερχομένων και περίοικων. Ο χρόνος που θα παραμείνει κλειστός ο δρόμος, θα είναι ο ελάχιστος δυνατός, ώστε να επιτευχθεί η λιγότερη ταλαιπωρία-όχληση των κατοίκων και των διερχόμενων οχημάτων”, αναφέρεται σχετικά σε ανακοίνωση.

Την Παρασκευή οι εργασίες θα συνεχιστούν στην οδό Μαυρογορδάτων, όπου θα παραμείνει κλειστή από τις 08.00 έως τις 12.00 το μεσημέρι.

 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ