11.4.2020 1:18

ΒΙΝΤΕΟ- Εικόνες χάους στη Σμύρνη μέσα στα μεσάνυχτα

Σπεύδουν σε αρτοποιία και σούπερ μάρκετ μόλις ανακοινώθηκε απαγόρευση κυκλοφορίας

Σε ισχύ τέθηκε από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής η 2ήμερη απαγόρευση κυκλοφορίας σε 31 επαρχίες της Τουρκίας σε μία προσπάθεια να σταματήσει η εξάπλωση του covid19.

Το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας ανακοίνωσε αργά την Παρασκευή τη συγκεκριμένη απόφαση και δήλωσε ότι θα επηρεάσει τις επαρχίες της Άγκυρας, των Αδάνων, της Αττάλειας, του Αϊδίν, της Σμύρνης, του Μπαλικεσίρ, της Μπούρσα, του Ντενιζλί, του Ντιγιαρμπακίρ, του Ερζουρούμ, του Εσκισεχίρ, του Γκαζιαντέπ, του Χατάϊ, της Κωνσταντινούπολης, Κονιά, Μαλάτια, Μανίσα, Μαρντίν, Μερσίν, Μουγκλά, Ορντού, Σακάρια, Σαμσούν, Σανλιούρφα, Τικαρντάγκ, Τραμπζόν, Βαν και Ζονγκουλτάκ.

Στο άκουσμα της είδησης οι Τούρκοι πολίτες ξεχύθηκαν στους δρόμους, σπεύδοντας να προμηθευτούν είδη πρώτης ανάγκης από αρτοποιεία και σούπερ μάρκετ.

Η Τουρκία επιβεβαίωσε 98 θανάτους από τον ιό, αυξάνοντας τον αριθμό σε 1.006.
Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στη γείτονα χώρα αυξήθηκε σε 47.029 με 2.423 ασθενείς να αναρρώνουν και να ετοιμάζονται να λάβουν εξιτήριο από τα νοσοκομεία.

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ: Nikola Hacudi

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ