19.12.2019 9:24

Έκοψαν με ψαλίδι τον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο των Οινουσσών

Με χιλιάδες πολύχρωμα λαμπιόνια, φωτεινές συνθέσεις, επιγραφές και στολίδια σε όλες τις γειτονιές του νησιού στολίστηκαν οι Οινούσσες. Συνολικά εγκαταστάθηκαν περί τις 2.500 συνθέσεις με συνολικά 25.000 λαμπιόνια.

Την εγκατάσταση ανέλαβε ο συνεργάτης του Δήμου Οινουσσών Χριστοφής Ζαννίκος και τον σχεδιασμό επιμελήθηκε και επιτήρησε η  Ευγενία Χαλκιά και ο   Λάμπρος Σκούφης. Η Αιγνούσα για πρώτη φορά χάρισε μια τόσο ζεστή φωταγωγική πανδαισία.

Ωστόσο σύμφωνα με τον Δήμαρχο Γιώργο Δανιήλ το πρωί της Πέμπτης, άγνωστοι έκοψαν με ψαλίδι ορισμένα από τα καλώδια του στολισμού.

«Κάποιος προφανώς προτιμά το σκοτάδι ως τρόπο ζωής και κοινωνικής συμπεριφοράς! Εμείς θα τα αποκαταστήσουμε και θα θέσουμε στο περιθώριο αυτές τις συμπεριφορές, που δεν συνάδουν με τα Χριστούγεννα και την ταπείνωση της φάτνης. Σας περιμένουμε όλους στο παιδικό χωριό το απόγευμα στις 5.30 μ.μ. στη γιορτή των παιδιών να δώσουμε αγάπη και ευχές για περισσότερο φως στις καρδιές μας», ανέφερε ο ίδιος.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ