17.2.2025 12:48

Εργατικό Κέντρο Χίου - Στάση εργασίας και συλλαλητήριο Κατά των Εξορύξεων Αντιμονίου στη Χίο

Το Εργατικό Κέντρο Χίου ανακοίνωσε τη διοργάνωση στάσης εργασίας την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2025 από τις 12:00 έως τις 15:00. Η πρωτοβουλία αυτή αποσκοπεί στην ενίσχυση του Παγχιακού συλλαλητηρίου που θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα και ώρα στην πλατεία Νικ. Πλαστήρα (Βουνακίου) με στόχο την αντίθεση στις εξορύξεις αντιμονίου στο νησί.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου καλεί όλα τα μέλη του, τα σωματεία της δύναμής του, καθώς και τους συναδέλφους, εργαζομένους, ανέργους, συνταξιούχους και συμπολίτες, να συμμετάσχουν δυναμικά στη συγκέντρωση. Η κινητοποίηση αυτή αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας για την προστασία του περιβάλλοντος και την αποτροπή των επιπτώσεων που μπορεί να επιφέρει η εξόρυξη αντιμονίου στο νησί.

Σε σχετική ανακοίνωση, η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Χίου επισημαίνει: «Καλούμε όλους τους συναδέλφους, εργαζομένους και άνεργους, τα σωματεία μας, τους συνταξιούχους και όλους τους συμπολίτες μας να δώσουν το δυναμικό τους παρόν στη συγκέντρωση».

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ