Σε συγκεκριμένα σημεία «κλειδιά» για την επικείμενη δεντροφύτευση στο Αίπος, βρίσκονται από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας τα μηχανήματα του Δήμου Χίου, κατ εντολή του Δημάρχου Σταμάτη Κάρμαντζη, έπειτα από την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου.
Το πρώτο μηχάνημα ετοιμάζεται να δενδροφυτεύσει λίγο μετά τον κόμβο του Πιτυούς με κατεύθυνση προς το «17», ενώ το δεύτερο μηχάνημα βρίσκεται στη διασταύρωση του «18» με τον αγροτικό δρόμο προς Ανάβατο.
Σύμφωνα με πληροφορίες στον σχεδιασμό του Δήμου, είναι η αποστολή κι άλλων μηχανημάτων εντός των επόμενων ημερών, σε περίπτωση που χρειαστούν επιπλέον ενισχύσεις για την ενίσχυση της δεντροφύτευσης από την πλευρά των κατοίκων του Βροντάδου.
Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.