30.7.2024 8:56

Η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Χίου αποχαιρετά τον Βασίλη Παππά

Ζηλεύει ο χάρος τη χαρά και τα φτερά της κόβει.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Χίου αποχαιρετά το συναγωνιστή και συνοδοιπόρο στους αγώνες μας Βασίλη Παππά, που κόπηκε το νήμα της ζωής του απρόσμενα και άγουρα στην κορύφωση της χαράς του, στο γάμο του γιου του Παναγιώτη.

Ο Βασίλης εκτός από καλός φίλος για όλους μας, ήταν πρωτοπόρος σε κάθε συνδικαλιστικό ή μαζικό αγώνα, σε κάθε εκδήλωση αλληλεγγύης στους καταπιεσμένους αυτής της ζωής.

Στέλεχος στο παρελθόν της δημοτικής παράταξης που στήριζε το ΚΚΕ στην Ομηρούπολη και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, δίπλα πάντα στη Λαϊκή Συσπείρωση στα κατοπινά χρόνια, μέλος της συντονιστικής επιτροπής αγώνα αιρετών και κατοίκων ενάντια στον εγκλωβισμό προσφύγων και μεταναστών στα νησιά μας, από κοντά σε κάθε δράση για έναν κόσμο "στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων."

Το κενό που αφήνει στις καρδιές μας και στο κίνημα δυσαναπλήρωτο, αλλά φρόντισε για τη σπορά πριν φύγει κι αυτό είναι που μας αφήνει αχτίδα παρηγοριάς και πείσμα να συνεχίσουμε.

Εκφράζουμε την αγάπη μας και τα βαθιά μας συλλυπητήρια στη γυναίκα του και συναγωνίστρια Μαρίκα, στον Παναγιώτη μας που συνεχίζει το έργο του, στη νυφούλα του και σε όλη την οικογένειά του.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ