5.9.2024 11:22

Καθάρισαν την παραλία Μαυρή στα Κεραμεία οι Πολύτεκνοι Χίου

Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024, ο Σύνδεσμος Πολυτέκνων Χίου, σε συνεργασία με την Helmepa, πραγματοποίησε με επιτυχία τον καθαρισμό της παραλίας Μαυρή/Κεραμεία. Οι εθελοντές που συμμετείχαν συνέλεξαν και κατηγοριοποίησαν 8 τσουβάλια σκουπιδιών, τα οποία μεταφέρθηκαν στους κάδους ανακύκλωσης, συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράστηκαν στον κ. Χάβιαρο για το κέρασμα στους συμμετέχοντες, καθώς και στην Εταιρεία Πυλώνας για την προβολή και προώθηση της δράσης.

Οι μικροί πολύτεκνοι εθελοντές έδρασαν με ενθουσιασμό, ακολουθώντας τις οδηγίες της συντονίστριας, και υποσχέθηκαν πως θα είναι παρόντες και στις επόμενες πρωτοβουλίες του Συνδέσμου. Με πάθος φώναξαν το σύνθημα: «Όχι σκουπίδια και πλαστικά σε θάλασσες και ακτές!», υπογραμμίζοντας τη δέσμευσή τους στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σκωπτικά...
Πριν 4 ώρες

Σκωπτικά...