24.6.2016 11:16

Νέες ελπίδες για το ετοιμόρροπο κτίριο του Ν.Ο.Χ.

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΕΝΑ ΟΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1990

Με ευχάριστες εξελίξεις σε ότι αφορά στο μέλλον του διατηρητέου κτιρίου του Ναυτικού Ομίλου Χίου, αποχαιρέτισε το νησί μας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist 2016.

Η είδηση ότι, ο Δήμος μελετά ενεργά την εμπλοκή του στο κομμάτι της αποκατάστασης του κτιρίου ήρθε δια στόματος του αντιπροέδρου της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας Αρ. Αδαμόπουλου, σκορπίζοντας χαμόγελα αλλά και αισιοδοξία μιας και αφορά σε ένα όραμα των τελευταίων 30 ετών.

Οι λεπτομέρειες μάλιστα του εγχειρήματος, που αποτελεί πάγια απαίτηση της χιακής κοινωνίας, θα οριστικοποιηθούν στο πλαίσιο σύσκεψης που θα έχει ο Μ. Βουρνούς με τη διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου την ερχόμενη εβδομάδα.

Από την πλευρά τους πάντως οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων δεν θέλησαν να προβούν σε δηλώσεις, λέγοντας ότι πολύ σύντομα θα υπάρξουν ευχάριστες ειδήσεις για το κτίριο – κόσμημα στην περιοχή της Μπέλα Βίστα. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ