Τα ειλικρινή του συλλυπητήρια εξέφρασε ο υπ. Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Φ. Κουβέλης, στην οικογένεια του άτυχου Λιμενικού που κατάφερε να σώσει περισσότερες από 5.000 ανθρώπινες ψυχές.
«Ο Κυριάκος είναι από εκείνα τα στελέχη της Ελληνικής Ακτοφυλακής που έδειξαν στην Ευρώπη πως εννοεί η Ελλάδα τις αξίες του ανθρωπισμού, της αλληλεγγύης, της ισοτιμίας και της ειρήνης. Το Λιμενικό Σώμα είναι υπερήφανο για το άξιο στέλεχός του.
Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είναι από τα στελέχη που έδειξαν και ανέδειξαν την αξία της ανθρώπινης ζωής, αλλά και την εικόνα της Ελλάδας που μέσα από την οικονομική και κοινωνική κρίση, έμεινε πιστή στις ανθρωπιστικές αξίες του πολιτισμού της οι οποίες πρέπει να είναι και αξίες της Ευρώπης. Στην οικογένεια του εμβληματικού για το Αιγαίο υποπλοίαρχου Κυριάκου Παπαδόπουλου εκφράζω τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια», αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Υπουργός.
Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.