16.3.2020 12:48

Ο «π» αλλάζει τον τρόπο λειτουργίας του

Ανταποκρινόμενοι στη σοβαρότητα των στιγμών και στην υπευθυνότητα που πρέπει να αποδεικνύουν έμπρακτα πρώτα και κύρια τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ως εκφραστές της κοινωνίας, ο «π» αλλάζει τον τρόπο λειτουργίας του για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί.

Προστατεύοντας το προσωπικό του, ήδη προχώρησε σε μείωση της απασχόλησης των υπαλλήλων του κατά το δυνατόν περισσότερο καθώς και σε υποχρεωτική εξ αποστάσεως εργασία με τη χρήση της τεχνολογίας.

Από σήμερα Δευτέρα 16/3 και μέχρι νεοτέρας, τα γραφεία του «π» θα παραμείνουν κλειστά για το κοινό. Οι όποιες συναλλαγές με τον «π», αγγελίες, διαφημίσεις, καταχωρήσεις, προκηρύξεις θα  γίνονται με ηλεκτρονικό τρόπο και η συνεννόηση μόνο μέσω τηλεφώνου στο 2271081314.

Για όποιες συναλλαγές απαιτούν φυσική παρουσία, στο κτίριο της οδού Διοδώρου 10 θα βρίσκεται καθημερινά μόνο ένα μέλος της διοίκησης της εταιρίας για την εξυπηρέτηση του κόσμου.

Σε αυτά τα πλαίσια ο «π» τροποποιεί και την ενημέρωσή του, προχωρώντας σε συνεντεύξεις μέσω Skype ή Facebook με συνεχή ροή ειδήσεων μέσω του politischios.gr.

Ακολουθώντας τις οδηγίες της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου, είναι πολύ πιθανή η αναστολή έκδοσης ή ο περιορισμός φύλλων της εφημερίδας εάν αυτό αποτελέσει απόφαση της Κυβέρνησης και της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης. Επί του παρόντος το φύλλο της προσεχούς Παρασκευής θα κυκλοφορήσει κανονικά.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και υπενθυμίζουμε ότι ο καλύτερος τρόπος προφύλαξης και περιορισμού της μετάδοσης του κορωνοϊού είναι η παραμονή στο σπίτι.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ