1.10.2024 9:40

Παράδοση εθελοντικής συνεισφοράς από την παράσταση του "ΑΡΤΙΟΝ" στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Βροντάδου

Το ποσόν της εθελοντικής συνεισφοράς για την μουσικοθεατρική παράσταση μελών και φίλων του Πολιτιστικού Συλλόγου "ΑΡΤΙΟΝ" που πραγματοποιήθηκε σε συνδιοργάνωση με τα ναυτικά σωματεία της Χίου και το Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δ. Χίου, ανήλθε στο ποσόν των 360 ευρώ.

Ο οβολός όσων παρακολούθησαν την αφιερωμένη στους ναυτικούς παράσταση παραδόθηκε στον Διευθυντή του 1ου ΕΠΑΛ-κατεύθυνση Ναυτικών Επαγγελμάτων κ. Μιχάλη Τσατσαρώνη από την Πρόεδρο του "ΑΡΤΙΟΝ" κα Βάσω Κριτάκη. 

Ευχαριστώντας τους συνδιοργανωτές, όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης και τους υποστηρικτές της για την ανιδιοτελή και πρόθυμη προσφορά τους στην τιμητική για τους ναυτικούς μας παράσταση, ο Σύλλογος "ΑΡΤΙΟΝ" ενημερώνει ότι το σχετικό dvd, βιντεοσκοπημένο από τον κ. Δημήτρη Ζαφείρη, είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου.

Σημειωτέον ότι στο πλαίσιο της παράστασης ο συνδιοργανωτής Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αξιωματικών Εμπορικού Ναυτικού- ΠΕΣΑΕΝ απένειμε στη Βάσω Κριτάκη τιμητική πλακέτα για την πολύχρονη προσφορά της στις πολιτιστικές δράσεις της ΠΕΣΑΕΝ και τους Χιώτες ναυτικούς.

 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ