5.8.2016 10:26

Ποδοσφαιρικός αγώνας μεταναστών εξελίχθηκε σε συμπλοκή

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ «ΣΥΡΡΑΞΗ» ΜΕΤΑΞΥ ΟΜΑΔΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

Στο ίδιο έργο θεατές βρέθηκαν και πάλι οι Αστυνομικοί στο Hotspot της ΒΙ.ΑΛ. στην περιοχή του Χαλκειούς. Ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ μεταναστών εξελίχθηκε σε γενικευμένη συμπλοκή με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση διμοιρίας των ΜΑΤ για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Για άγνωστο λόγο η ομάδα Σύριων συνεπλάκη με την αντίπαλη ομάδα των Αφγανών με αποτέλεσμα να σημειωθούν τραυματισμοί μεταξύ των μεταναστών. Μάλιστα ένας από αυτούς μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χίου προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Λίγη ώρα νωρίτερα υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση στο κέντρο της πόλης όταν περίπου 40 άτομα έφθασαν σε σημείο συμπλοκής για άγνωστη αιτία. Τα χειρότερα απετράπησαν με την αστραπιαία παρέμβαση της Αστυνομίας που ειδοποιήθηκε από καταστηματάρχες της οδού δημοκρατίας. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ