22.3.2013 11:39

Πρώτο βήμα η άμεση στελέχωση του Ιατρείου Βολισσού

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΛ. ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΔΗ ΣΕ «ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ» ΚΑΙ 2Η ΥΠΕ

Την άμεση στελέχωση του Πολυδύναμου Ιατρείου Βολισσό, ζητάει ο Δήμαρχος Χίου σε επιστολή του τόσο προς τη διοίκηση του «Σκυλίτσειου» όσο και προς τη 2η Υ.ΠΕ. Πειραιά και Νήσων.

Όπως σημειώνει ο κ. Λαμπρινούδης, η υλοποίηση του συγκεκριμένου αιτήματος θα αποτελέσει φραγμό στην πληθυσμιακή κατάρρευση της Βόρειας Χίου και αντιστάθμισα στην απομόνωσή της.

«Στο πλαίσιο αυτό και επιχειρώντας να στηριχθούν οι κάτοικοι αυτής της  απομακρυσμένης περιοχής, σας ζητούμε να στελεχωθεί το πολυδύναμο Ιατρείο Βολισσού, όπως προβλέπεται από το νόμο, με 5 οργανικές θέσεις: 2 Ιατρούς Επιμελητές, 2 Νοσηλευτές.

Παράλληλα ζητούμε η οργανική θέση του  Επισκέπτη Υγείας να μετατραπεί σε θέση Οδηγού – Τραυματιοφορέα, ώστε να εξυπηρετούνται οι ασθενείς κατά τη μεταφορά τους στο Νοσοκομείο Χίου, μέσω της κινητής μονάδας – ασθενοφόρο, το οποίο εδρεύει στη Βολισσό και έχει από τον πρώην Δήμο Αμανής, κατόπιν προγραμματικής σύμβασης, που συνήψε, με την πρώην Ν.Α. Χίου και το Νοσοκομείο Χίου», αναφέρει ο κ. Λαμπρινούδης.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ