7.2.2020 12:26

Την μετέθεσαν στα Γιάννενα

Στην Εισαγγελία Ιωαννίνων μετατίθεται η μέχρι σήμερα Εισαγγελέας Πρωτοδικών Χίου Σπυριδούλα Σταυράτη, η οποία υπηρετούσε στο νησί από τον Σεπτέμβρη του 2016.

Η Σπυριδούλα Σταυράτη συνέδεσε το όνομά της με τη διαχείριση της μεταναστευτικής κρίσης, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία  στο κομμάτι της προστασίας των ανήλικων και κυρίως ασυνόδευτων παιδιών που διέμεναν στη ΒΙ.ΑΛ. αλλά και με υποθέσεις βίας κατά μεταναστών και προσφύγων.

Από την άλλη υπήρξε έντονη αμφισβήτηση των χειρισμών της από την τοπική κοινωνία, τόσο κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του καταυλισμού της Σούδας εντός του κέντρου της πόλης, όσο και κατά την προσπάθεια της προηγούμενης Κυβέρνησης να επεκτείνει την υφιστάμενη δομή της ΒΙ.ΑΛ. με νέους οικίσκους.

Νέος Εισαγγελέας στη θέση της ορίστηκε ο Χαράλαμπος Μαστοραντωνάκης.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ