29.7.2024 13:16

Βικτωρία Αμπαζή - "Συγκλονισμένη η τοπική αγορά από το φευγιό του Βασίλη Παππά"

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Χίου από τον αιφνίδιο θάνατο του πρώην προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου και της ΟΕΒΕ Χίου, Βασίλη Παππά. Η πρώην πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χίου, Βικτωρία Αμπαζή, εξέφρασε τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια του Βασίλη Παππά, τονίζοντας την προσφορά του στην τοπική επιχειρηματική κοινότητα.

"Τι να πω για τον Βασίλη. Ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος, ένα παιδί που αγωνιζόταν για το δίκιο," δήλωσε η κα. Αμπαζή, μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή της. Περιέγραψε τον Βασίλη Παππά ως έναν άνθρωπο που έβαζε πάντα το συμφέρον των συναδέλφων του πάνω από το δικό του και προσπαθούσε αδιάκοπα να διατηρεί ενωμένη την Ομοσπονδία και τον Εμπορικό Σύλλογο, όπου είχε διατελέσει πρόεδρος.

"Έβλεπε τους συναδέλφους του και όχι το συμφέρον του. Προσπαθούσε να έχει ενωμένη και την Ομοσπονδία και τον Εμπορικό Σύλλογο, διότι διατέλεσε και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας," ανέφερε χαρακτηριστικά η Αμπαζή. "Είχε ανεβάσει την Ομοσπονδία, είχαμε συσπειρωθεί. Ότι σκεφτότανε και ότι ονειρευότανε, ειδικά στο συνδικαλιστικό κομμάτι, το είχε πετύχει."

Ο Βασίλης Παππάς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός τόσο στον Εμπορικό Σύλλογο όσο και στο Επιμελητήριο, όπου είχε διατελέσει αντιπρόεδρος. Η είδηση του θανάτου του έχει συγκλονίσει ολόκληρη την αγορά της Χίου. "Τα λόγια είναι λίγα, ήταν πολύ ξαφνικό. Όλη η αγορά της Χίου είναι συγκλονισμένη," δήλωσε η Αμπαζή.

Η απώλεια του Βασίλη Παππά αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην τοπική επιχειρηματική κοινότητα, καθώς ήταν ένας άνθρωπος που είχε καταφέρει να ενώσει και να προωθήσει τα συμφέροντα των επαγγελματιών της Χίου με ανιδιοτέλεια και αφοσίωση. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ