16.2.2017 12:04

Διετή παράταση του προγράμματος χορήγησης βίζας προαναγγέλλει ο Κουρουμπλής

ΨΥΧΟΒΓΑΛΤΕΣ;

Εσωτερικοί κυβερνητικοί ανταγωνισμοί; Δεν γνωρίζει η δεξιά τους τι ποιεί η αριστερά τους; Σε ψυχοβγάλτες ολκής μετατρέπονται, ειδικά για τα νησιά, τα κυβερνητικά στελέχη. Μετά την παράταση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ χρονικά κυριολεκτικά στο παρά πέντε, τώρα ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής παίρνει πάνω του την υπόθεση του προγράμματος χορήγησης βίζας σε πολίτες τρίτων χωρών και προαναγγέλλει διετή παράταση, αδειάζοντας ουσιαστικά τον κ. Κατρούγκαλο.

«Με παρέμβαση δική μου η κυβέρνηση ενεργοποιήθηκε αμέσως. Έκανε παρέμβαση στον αρμόδιο Επίτροπο, τον κ. Αβραμόπουλο. Εγώ είδα δυο Επιτρόπους και τους ζήτησα να βοηθήσουν στη συνεδρίαση της Επιτροπής και τελικά θα παραταθεί για δύο χρόνια το καθεστώς της βίζας, επειδή υπάρχει ενδιαφέρον από Τούρκους πολίτες, οι οποίοι θέλουν να έρθουν στα ελληνικά νησιά.

Επιπλέον τη Δευτέρα έχουμε συνάντηση με το Υπουργείο Τουρισμού στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών κ. Κατρούγκαλου για να ενισχύσουμε σε προσωπικό τις πρεσβείες όπως Ρωσία, Κίνα, Ινδία, Κροατία, πολίτες των οποίων ενδιαφέρονται για κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά», δήλωσε ο κ. Κουρουμπλής. 

 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ