15.9.2015 15:50

«Το μνημόνιο δεν έχει κανένα νόημα για όσους πιστεύουν στην Ευρώπη»

Ο ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ Δ. ΞΥΝΤΑΡΙΑΝΟΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ

Σαφής και περιεκτικός στις απαντήσεις που του έθεσε το Politischios.gr ο υποψήφιος Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Δημήτρης Ξυνταριανός άνοιξε τα χαρτιά του, μιλώντας για το δίλλημα μνημόνιο- αντιμνημόνιο, για τη σύγχρονη αριστερά, το συζήτηση περί νομίσματος αλλά και το διακύβευμα της εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής.

«Επιστροφή στην κανονικότητα»

Με την υποσχεσιολογία να συρρικνώνεται στο ελάχιστο δυνατό επίπεδο ο κ. Ξυνταριανός τόνισε ότι το μοναδικό διακύβευμα είναι η επιστροφή στην κανονικότητα και την συνεννόηση μεταξύ όλων των πολιτικών δυνάμεων.

«Το σημαντικότερο αυτές τις εκλογές  είναι να δημιουργηθούν οι δυνατότητες να μπορεί το πολιτικό σύστημα να συνειδητοποιήσει που συμφωνεί και που διαφωνεί. Η μεταπολίτευση έχει τελειώσει με έναν πολύ βίαιο τρόπο και τα νέα δεδομένα απαιτούν τουλάχιστον στο κομμάτι της εκφρασμένης πολιτικής, να δημιουργηθεί ένα μίνιμουμ συνεννόησης μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων θέτοντας παράλληλα ρεαλιστικούς στόχους», δήλωσε. 

Περισσότερα στον έντυπο "π" της Τετάρτης

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ