17.9.2015 17:55

Μονόδρομος η ρήξη με την Ε.Ε. και τα συμφέροντα [ΒΙΝΤΕΟ]

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Κ. ΓΑΝΙΑΡΗ ΕΞΗΓΕΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

Τη βεβαιότητά της ότι τα δεινά του ελληνικού λαού δεν έχουν καμία ελπίδα επίλυσης εντός των ορίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ευρώ, εξέφρασε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Politischios.gr  η υποψήφια της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Κ. Γανιάρη.

«Αυτό που έχει αλλάξει σε σχέση με τις εκλογές του Ιανουαρίου είναι ότι κόσμος ψήφισε με την ελπίδα ότι θα εφαρμοστεί το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα όμως αυτό το σχέδιο έχει αποτύχει παταγωδώς, φέρνοντας νέα δυσβάσταχτα βάρη στην πλάτη των πολιτών», δήλωσε η κ. Γανιάρη.

Η ίδια αναφέρθηκε και στην αποτυχημένη απόπειρα προσέγγισης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με τη ΛΑ.Ε. του Π. Λαφαζάνη, λέγοντας ότι η ΛΑ.Ε. δεν έχει ξεκάθαρες και σαφείς απόψεις γύρω από την Ε.Ε..

«Με ένα τρόπο η ΛΑ.Ε. επαναλαμβάνει τα μισόλογα του ΣΥΡΙΖΑ, καλλιεργώντας αυταπάτες στον ελληνικό λαό», εξήγησε η ίδια υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα ότι αν κάτι έγινε ακόμα πιο σαφές είναι ότι η Ελλάδα θα πρέπει να αποχωρήσει από την Ε.Ε. και τους μηχανισμούς της. 

Αυτά και άλλα ενδιαφέροντα ανέλυσε η κ. Γανιάρη στο βίντεο της συνέντευξης που ακολουθεί:

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ