10.9.2015 19:10

Παρελθόν από τη δημοτική αρχή ο Αντώνης Μπουμπάρης

ΥΠΕΒΑΛΛΕ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΒΟΥΡΝΟΥ ΔΙΑΦΩΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

Το είχε προαναγγείλει με κάθε τρόπο το τελευταίο διάστημα, μέχρι που το μεσημέρι της Πέμπτης το έκανε πράξη υποβάλλοντας και εγγράφως την παραίτησή του στον Δήμαρχο Μανώλη Βουρνού.

Ο λόγος για τον Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας Αντώνη Μπουμπάρη που πλέον αποτελεί παρελθόν από τη δημοτική αρχή, έχοντας κατά καιρούς εκφράσει ανοιχτά την αντίθεσή του σε πολλά ζητήματα.

Στο κείμενο της επιστολή του ο κ. Μπουμπάρης εξηγεί προς τον Μ. Βουρνού ότι υποβάλλει την παραίτησή του από τη θέση του δημοτικού συμβούλου «για όλους εκείνους τους λόγους που προφορικά σας έχω εκθέσει στο παρελθόν και οι οποίοι συμπυκνώνονται στην διαφωνία μου στον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας του Δήμου».

Λίγο παρακάτω  ο Α. Μπουμπάρης εκφράζει την πεποίθηση ότι η παραίτησή του διευκολύνει το έργο τοη Δημάρχου ενώ εύχεται όλες οι αιτίες και οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση να αποδειχθούν στο τέλος αβάσιμοι.

Τέλος ο κ. Μπουμπάρης αναφέρει ότι για λόγους ηθικής τάξης στο επόμενο διάστημα θα ενημερώσει όσους τον εμπιστεύτηκαν, αναλυτικότερα για τους λόγους της παραίτησής τους. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ