16.9.2015 18:17

Στον «πάγο» επέκταση διαδρόμου και Κεραμεία μέσω fast track

«ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΧΙΟΣ;» Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡ. ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΧΡ. ΣΠΙΡΤΖΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ

Να μείνουν πρακτικά ανεκμετάλλευτες, κινδυνεύουν οι εκτάσεις βόρεια του αεροδρομίου για τις οποίες δαπανήθηκαν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να απαλλοτριωθούν και να χρησιμοποιηθούν για την επέκταση του διαδρόμου τους αεροδρομίου προς βορρά, μετά τις δηλώσεις του πρώην Υπ. Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ Χρ. Σπίρτζη που χθες περιόδευσε στη Χίο.

Ο κ. Σπίρτζης απάντησε στο ερώτημα του «π» σχετικά με το μέλλον της επέκτασης, διερωτώμενος προς τους δημοσιογράφους «γιατί τη χρειάζεται η Χίος;» ενώ προσέθεσε: «Η επιχειρηματολογία που συνδέει την επέκταση του διαδρόμου με τον αριθμό των πτήσεων και των εταιριών στο νησί εκφράζεται μόνο από τον κ. Μηταράκη».

Την ίδια ώρα φρένο στην οποιαδήποτε απόπειρα προώθησης της επένδυσης στα Κεραμεία μέσω fast track διαδικασίας έβαλε ο κ. Σπίρτζης που σε άλλο ερώτημα του «π» για τη συγκεκριμένη περιβόητη επένδυση τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και τοπικά και κεντρικά είναι αντίθετος με τη διαδικασία παρότι το Υπ. Οικονομίας είχε ξεκινήσει τις διαδικασίες ένταξης του έργου στο καθεστώς «fast track». 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟΝ ΕΝΤΥΠΟ "π" ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ