20.12.2015 21:05

Στη Χίο σήμερα ο Θ. Δρίτσας

Συνταξιούχοι και Μεταναστευτικό στην ατζέντα της επίσκεψης Δρίτσα στη Χίο

Στη Χίο προκειμένου να πραγματοποιήσει σειρά επαφών με φορείς του νησιού βρίσκεται σήμερα το πρωί ο Υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας, κατόπιν πρόσκλησης του κυβερνητικού Βουλευτή Ανδρέα Μιχαηλίδη.

Το πρόγραμμα του Υπουργού ξεκινάει στις 09:00 με συνάντηση που θα πραγματοποιήσει με τους λιμενικούς στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου. Στις 10:30 θα μεταβεί στον χώρο καταγραφής και πιστοποίησης προσφύγων και μεταναστών στα Ταμπάκικα ενώ στις 11:15 θα βρεθεί στην ΑΕΝ Μηχανικών Χίου.

Κατόπιν ο κ. Δρίτσας θα συναντηθεί στις 12:00 με τον αντιπεριφερειάρχη Στ. Κάρμαντζη και στις 12:30 με τον Δήμαρχο Μανώλη Βουρνού.  

Το πρόγραμμα της περιοδείας του Υπουργού θα συνεχιστεί στις 16:30 με συνάντηση που θα έχει με τα σωματεία συνταξιούχων ναυτικών. Μάλιστα με πρωτοβουλία του Α. Μιχαηλίδη η συνάντηση άλλαξε χώρο κι έτσι ενώ ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στο Λιμεναρχείο για λόγους ασφαλείας, τελικά μεταφέρθηκε στο κτίριο του Οίκου Ναύτη επί της οδού Δημοκρατίας.

Ο Υπουργός Ναυτιλίας θα αναχωρήσει από τη Χίο με την απογευματινή πτήση της Ολυμπιακής για Αθήνα λίγο μετά τις 18:00 . 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ