Την Τρίτη 5/3/24 συναντήθηκαν στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Χίου, τα μέλη της ομάδας Γαστρονομίας και Αγροτουρισμού του Φορέα Τουρισμού Χίου με θέματα συζήτησης:
1) Επικαιροποίηση της πρωτοβουλίας Taste like Chios
2) Διαβούλευση της προώθησης Χιώτικων παραδοσιακών συνταγών με τοπικές πρώτες υλες στα εστιατόρια και ξενοδοχεία του νησιού.
3) Προτάσεις δράσεων Γαστρονομίας 2024
Η συμμετοχή των μελών ενδεικτική της βούλησης συνέχειας της πρωτοβουλίας.
Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.