10.8.2018 14:20

Στο επίκεντρο τα προβλήματα του Κάμπου

Με τον πρόεδρο Γ. Βορριά και την Αντιπρόεδο Φ. Βρούζη των Φίλων του Κάμπου συναντήθηκε ο Βουλευτής Χίου Ν. Μηταράκης. Κατά την διάρκεια της συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα και η προοπτική του Κάμπου με έμφαση στην αυξημένη φορολογία και στην ανάγκη διατήρησης του χαρακτήρα του οικισμού.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, ο κ Μηταράκης πρότεινε την δημιουργία Τουριστικού Συνεταιρισμού για την προβολή, την διαχείριση κρατήσεων και την ευρύτερη συνεργασία των καταλυμάτων του Κάμπου.

Επίσης ο κ Μηταράκης πρότεινε την οργάνωση εθελοντικής συγκομιδής εσπεριδοειδών από τον Κάμπο για κοινωνικούς σκοπούς της Χίου.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ