22.3.2021 14:29

Αυξημένο ενδιαφέρον από επαγγελματίες της Χίου για τον γαστρονομικό τουρισμό

Προχωρά η σύσταση ομάδων εργασίας

Με επιτυχία στέφθηκε η προσπάθεια του τμήματος τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Χίου που στόχο είχε την δημιουργία των βάσεων για τον γαστρονομικό Τουρισμό του νησιού.

Το Σάββατο 20/03 διαδικτυακά, επαγγελματίες γαστρονομίας, εστίασης και τουρισμού άνοιξαν διάλογο με τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη Ν.Νύκτα όπου την συζήτηση συντόνιζε και ο Σύμβουλος branding και Επικοινωνίας, Δημοσθένης Μπρούσαλης.

Απόρροια της παραπάνω προσπάθειας ήταν να δημιουργηθούν οι βάσεις για μια οργανωμένη προβολή του γαστρονομικού πλούτου του νησιού.

Εν συνεχεία της συζήτησης θα ακολουθήσει και η σύσταση ομάδων για την εφαρμογή της προβολής του νησιού οργανωμένα και συντονισμένα. Η προβολή θα διαρκέσει έξι μήνες και ιδιαίτερη θα είναι η συμβολή του κ. Μπρούσαλη.

Ο κ .Νύκτας θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους συνεργάτες για την προσπάθεια αυτή και ιδιαίτερα τον φορέα τουρισμού.

Έτσι εκφράζοντας την ελπίδα του να επανέλθει ο τουρισμός στη Χίο δήλωσε:

«Πιστεύω ότι γεννιέται κάτι καλό για τη Χίο. Θα κάνουμε το παν για να φύγουμε από τις τελευταίες θέσεις στο τουρισμό. Στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι όταν ανοίξουμε».

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ