Διάλεξη θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Πτυχιούχων Φυσικών Επιστημών Χίου και η Ένωση Ελλήνων Χημικών Β. Αιγαίου με προσκεκλημένο τον Γιώργο Μπόσκου, Επίκουρο Καθηγητή Οργάνωσης και Διαχείρισης Μονάδων του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου.
Τα θέματα που θα συζητηθούν αφορούν τη διατροφή και συγκεκριμένα «τα λίπη και τα έλαια στη μαγειρική» και «η διατροφική αξία του μελιού».
Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 2 Μαΐου στις 19:00 στην αίθουσα συνεδριών του Ομηρείου, και είναι ανοιχτή για όλη τη χιώτικη κοινωνία.
Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.