10.10.2018 9:41

Ο «Μάκελος» μέσα από τη ματιά του Greek Gastronomy Guide.

Ως την πιο ενδιαφέρουσα εμπειρία του στο πρόσφατο ταξίδι του στο νησί μας χαρακτηρίζει την επίσκεψη του στο «Μάκελο» ο γκουρού της ελληνικής γαστρονομίας Γιώργας Πίττας, ο οποίος στο άρθρο του στο GreekGastronomyGuide.gr, επισημαίνει ότι ο «Μάκελος» αποτελεί την χειροπιαστή πραγματικότητας της ιδέας που παρουσίασε ο ίδιος στο 1ο Επιστημονικό Συνέδριο της Χίου για τις Γαστρονομικές κοινότητες και τους γαστρονομικούς προορισμούς.

Το άρθρο του στο GreekGastronomyGuide.gr. μπορείτε να το διαβάσετε στο ακόλουθο link:  

http://www.greekgastronomyguide.gr/item/taverna-makelos-pityos-chios

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ