15.5.2024 9:33

1ο Φεστιβάλ Μοτοσικλέτας Χίου: Μια γιορτή για καλό σκοπό

Το 1ο Φεστιβάλ Μοτοσικλέτας Χίου ετοιμάζεται να κατακτήσει τη Χίο με ένα μοναδικό συνδυασμό μουσικής, χορού και φυσικά, εντυπωσιακών μοτοσικλετών! Αυτή η ξεχωριστή εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19/5 στο OZ Bay, υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία για όλους τους λάτρεις της μοτοσικλέτας, της Vespa και όχι μόνο.

Μουσική και Χορός που θα σας ξεσηκώσουν

Ετοιμαστείτε να χορέψετε στους ρυθμούς των Vinyl Pigs και των Cicada, που θα σας ταξιδέψουν σε swing και rock n roll μονοπάτια. Οι Fatty George Lindy Club θα είναι εκεί για να σας μυήσει στα μυστικά του swing και να σας παρασύρει σε ξέφρενους ρυθμούς.

Το 1ο Φεστιβάλ Μοτοσικλέτας Χίου δεν είναι απλώς μια γιορτή της μοτοσικλέτας, αλλά και μια εκδήλωση με κοινωνικό πρόσημο. Όλα τα έσοδα από το Φεστιβάλ θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου του Παγχιακού Συλλόγου ΑμεΑ, προσφέροντας σημαντική βοήθεια σε άτομα με αναπηρία.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

Tags: ΑμεΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ