1.12.2016 12:11

200 συμμετοχές στα σεμινάρια για το Ψηφιακό Μάρκετινγκ

ΑΠΟ ΤΗ GOOGLE ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΩΝ

Τις 200 συμμετοχές είχε ξεπεράσει μέχρι την Παρασκευή το δωρεάν σεμινάριο ψηφιακού μάρκετινγκ που θα πραγματοποιήσει η Google τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου από τις 14.30 έως τις 18.00, στο Αμφιθέατρο «Γιάννης Καράλης». Το σεμινάριο έχει την υποστήριξη του WAVELab του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος MBA και Τουρισμού.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) και αποφοίτους της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης (ΤΔΕ, ΤΝΕΥ, ΤΜΟΔ) αλλά και στο ευρύ κοινό. Στόχος του είναι να βοηθήσει να αναπτύξουν ψηφιακές δεξιότητες και να αποκτήσουν μία καλή βάση γνώσεων για τις μηχανές αναζήτησης, την ψηφιακή διαφήμιση, τα analytics, το socialmediamarketing, κλπ. Ως πεδίο εφαρμογής, θα συζητηθούν περιπτώσεις από τον κλάδο του τουρισμού.

Στην αναγκαιότητα εκσυγχρονισμού της επιχειρηματικής δραστηριότητας και στον τουρισμό αλλά και στο εμπόριο, αναφέρθηκε ο Αρ. Τσάμιτας, καθηγητής του Παν. Αιγαίου, υπεύθυνος για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα. "Δεν μπορεί να γίνεται ηλεκτρονικά όλη η επιχειρηματική ή εμπορική δραστηριότητα αλλά η κάθε επιχείρηση οφείλει να εκσυγχρονιστεί ακολουθώντας τις εξελίξεις και να χρησιμοποιήσει και αυτά τα μέσα για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της ", είπε χαρακτηριστικά. Περισσότερα τη Δευτέρα στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ