30.12.2016 13:20

2016: Η ανασκόπηση της χρονιάς μέσα από τις φωτογραφίες που εντυπωσίασαν, συγκλόνισαν και συγκίνησαν

Σε μια χρονιά τόσο σοκαριστικά απρόβλεπτη, γεμάτη ανατροπές και ιστορικά γεγονότα, το να μπορέσει κανείς να δημιουργήσει μια ανασκόπηση αποδεικνύεται κάτι δαιδαλώδες και καταδικασμένο να μην μπορεί να είναι πλήρες. Οι απώλειες, οι συγκρούσεις και ο φόβος κυριάρχησαν στην παγκόσμια ειδησεογραφία ενώ την ίδια ώρα υπήρξαν -όπως ευτυχώς κάθε χρόνο- οι στιγμές που κάπως απαλύνουν τη σκληρότητα της πραγματικότητας. Οι φωτογραφίες που φέτος κυριάρχησαν άλλοτε διηγούνται μικρές ιστορίες που μας απασχόλησαν όλους και βρέθηκαν στην κορυφή του ενδιαφέροντος και άλλοτε απλά καταγράφουν τους πρωταγωνιστές των γεγονότων, στιγμές που ξάφνιασαν με τη δύναμή τους ή ήταν απλά τόσο εντυπωσιακές που προκάλεσαν αίσθηση.     

 
Αυτό είναι το 2016, μέσα από ένα άλμπουμ που προσπαθεί να αφηγηθεί όλη τη σύγχυση, τα δυνατά συναισθήματα και την αγωνία της χρονιάς που φεύγοντας αφήνει κυρίως ένα αίσθημα ανακούφισης. 
 
 
 

πηγή: lifo.gr

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ