30.12.2015 14:57

Το «άβατον» της παραλιακής

ΑΠΡΟΣΠΕΛΑΣΤΟ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ, ΑΠΟ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΚΛΑΔΙΑ

Υπάλληλοι των  δημοτικών Υπηρεσιών Καθαριότητας, Πρασίνου, δημοτικοί σύμβουλοι,  μέλη του τοπικού συμβουλίου της δημοτικής ενότητας Χίου, δεν περνάνε από το αεροδρόμιο, δεν περπατάνε στο πεζοδρόμιο της  παραλιακής λεωφόρου Ενώσεως; Δεν βλέπουν, δεν έχουν ακούσει, δεν τους έχει ενημερώσει κανείς για την απαράδεκτη κατάσταση του  σε πολλά σημεία;

Δεν είναι δυνατόν… Απέναντι  από την είσοδο του αεροδρομίου προς τη Φαρμακαποθήκη (πρώην κέντρο  Νεράιδα) έσπασαν δύο δέντρα  πριν από δύο εβδομάδες, αλλά δεν τα έχουν μαζέψει ακόμη!!                                   Το ένα  έχει κλείσει τη διάβαση και το άλλο εμποδίζει το παρκάρισμα. Ακόμη σε πολλά σημεία το πεζοδρόμιο έχει γίνει αδιάβατο από τα κλαδιά των δέντρων και των φυτών που το έχουν καταλάβει. Σίγουρα πολλοί υπηρεσιακοί παράγοντες τα έχουν δει, αλλά αδιαφορούν. Είναι κατάντια, δυο δέντρα να είναι σπασμένα τόσες  μέρες και να μην τα έχουν μαζέψει ακόμη, είναι κατάντια σε πολλά σημεία τα πεζοδρόμια να είναι αδιάβατα. Στην αρχή αυτής της τετραετίας το (τότε)νέο τοπικό κοινοτικό συμβούλιο, τα είχε καθαρίσει δύο φορές με τη συνεργασία κάποιων φορέων. Τώρα έχει  αδιαφορήσει  κι’ αυτό.

 

Πρέπει κι’ αυτό το έργο να αφεθεί στην εθελοντική ευαισθησία ενεργών πολιτών; 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ