3.12.2014 17:14

Απαιτούμε τα δικαιώματα μας [ΒΙΝΤΕΟ]

«Ο ΝΟΜΟΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΛΕΙΥΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΔΟΜΕΣ » ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑμεΑ

«Θα παραμείνουμε στον τόπο μας και θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε  τα δικαιώματα μας ως  ισότιμοι πολίτες», τόνισαν οι σύλλογοι των Ατόμων με Αναπηρία στην εκδήλωση που οργάνωσαν συμβολικά στο χώρο του ΚΕΦΙΑΠ στα πλαίσια του εορτασμού της χθεσινής Παγκόσμιας Ημέρας των ΑμεΑ.

«Η επιλογή του χώρου είναι συμβολική, επειδή τους τελευταίους μήνες  είχαμε αναστατωθεί και αντιδράσαμε στην απόφαση του διοικητή του Νοσοκομείου το προσωπικό του Κέντρου να μεταφερθεί στο Σκυλίτσειο», εξήγησε η πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Β. Αιγαίου ΑμεΑ , Σοφία Μιχάλα.

Αναβάθμιση

Οι παρευρισκόμενοι επισήμαναν την ανάγκη αναβάθμισης και στελέχωσης των κοινωνικών, εκπαιδευτικών και αθλητικών δομών και εστίασαν ειδικά  στις ελλείψεις  εκπαιδευτικών στο Ε.Ε.Ε.Κ Χίου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ