25.11.2016 14:54

Από λαλίστατοι… μουγγοί οι πάρεδροι της Αμανής

Στην πρόσφατη συνάντηση τους με τον Πολ. Λαμπρινούδη οι πάρεδροι των χωριών της Αμανής δεν σταμάτησαν δευτερόλεπτο να καταθέτουν παράπονα. Χθες, όταν στη Βολισσό ανέβηκε κλιμάκιο της δημοτικής αρχής με επικεφαλής το δήμαρχο έπεσε … σιγή ασυρμάτου. Την ερμηνεία μόνο εκείνοι μπορούν να τη δώσουν. Πάντως, με εξαίρεση τον τοπικό σύμβουλο Βολισσού, Γιάννη Ζορμπά, οι υπόλοιποι καταγράφηκαν ως ωσεί παρόντες. Μάλλον τα πάντα φτιάχτηκαν στο μεσοδιάστημα…

Ακολουθεί δελτίο Τύπου του Δήμου Χίου για τη χθεσινή συνάντηση:

«Στη Βολισσό πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση των Προέδρων της Αμανής με τη Δημοτική Αρχή. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν 14 Πρόεδροι, το Τοπικό Συμβούλιο Βολισσού, ο κ. Δήμαρχος, οι Αντιδήμαρχοι κ. Ματθαίος Φαφαλιός και κα. Βιβή Ποταμούση, καθώς επίσης και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ κ. Απόστολος Τζιώτης.

Έγινε απολογισμός των εργασιών που έχουν γίνει έως τώρα στο κάθε χωριό ξεχωριστά από τον Αντιδήμαρχο κ. Ματθαίο Φαφαλιό, ο οποίος ευχαρίστησε του Προέδρους για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό του.

Η κ. Ποταμούση ενημέρωσε για τις προσπάθειες που γίνονται από τον Δήμο, ώστε να πάψουν να υπάρχουν προβλήματα με τους γιατρούς στην περιοχή. Έγινε ενημέρωση για τις εργασίες που εκτελεί η ΔΕΥΑΝΧ στην περιοχή από τον κ. Τζιώτη, ο οποίος με τη σειρά του ευχαρίστησε τους Προέδρους για την κατανόηση και τη συμπαράσταση.

Τέλος συζητήθηκαν μαζί με τον κ. Δήμαρχο οι τρόποι με τους οποίους μπορεί να αναπτυχθεί η περιοχή. Επίσης ο κ. Δήμαρχος έκανε μια εκτενή ενημέρωση για το προσφυγικό».

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ