10.2.2017 20:22

Άσκοπη η αντιπαράθεση για το Τμήμα Τουρισμού, απαντά η ΝΟΔΕ Χίου

Τον δρόμο της θετικής συμβολής προς την επίλυση και των άλλων σοβαρών ζητημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, αντί αυτού της αντιπαράθεσης δείχνει η ΝΟΔΕ Χίου στον Ανδρέα Μιχαηλίδη.

Της προτροπής της ΝΟΔΕ είχε προηγηθεί πρόκληση του βουλευτή να λάβει θέση απέναντι στις προκλητικές δηλώσεις και την τοποθέτηση στη Βουλή του βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Κονσολα κατά την ψήφιση του άρθρου για τη σύσταση τμήματος τουρισμού στη Χίο.

Η ΝΟΔΕ σηκώνοντας το γάντι απαντά: «Μάλλον ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θα έλλειπε όταν η ΝΔ ψήφισε το σχετικό άρθρο για την ίδρυση του Τμήματος Διοίκησης Τουρισμού με έδρα τη Χίο. 

Ο Βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας Νότης Μηταράκης  μίλησε στη Βουλή υπέρ αυτού, ενώ πρόσφατα είχε κάνει και σχετικές κοινοβουλευτικές ενέργειες μέσω της υποβολής αναφοράς προς το Υπουργείο Παιδείας.  

Μήπως θα ήθελε αντί να μπαίνει σε μια άσκοπη αντιπαράθεση  να συμβάλλει για  να ιδρυθεί το ξενόγλωσσο τμήμα Ναυτιλίας αλλά και για να αποδοθούν δικαιώματα στους αποφοίτους του Τμήματος Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης;»

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ