27.10.2016 10:10

Αυστηρή απάντηση στους Παιδιάτρους της Αττικής από τον Ιατρικό Σύλλογο Χίου

Για επιτηδευμένη διαστρέβλωση της πρόσφατης ανακοίνωσής του από το Σωματείο Ελεύθερων Επαγγελματιών Παιδιάτρων Αττικής , κάνει λόγο ο Ιατρικός Σύλλογος Χίου επισημαίνοντας αφενός ότι το συγκεκριμένο σωματείο δεν αποτελεί επιστημονικό φορέα και αφετέρου όλοι οι ιατρικοί φορείς έχουν συμπλεύσει με τις θέσεις του Ιατρικού Συλλόγου Χίου. Παράλληλα ενημερώνει το Χιακό κοινό ότι μέσα στο Νοέμβριο θα διοργανώσει ημερίδα σχετική με το θέμα και με την συμμετοχή εκπροσώπων του ΚΕΛΠΝΟ.

Στην ανακοίνωση τους αναφέρουν:

«Για πρώτη φορά ο Ιατρικός Σύλλογος Χίου είναι αναγκασμένος να απαντήσει με αυστηρό τόνο στην ανακοίνωση του Σωματείου Ε.ΕΛ.ΠΑΙΔ.ΑΤΤ (που δεν αποτελεί επιστημονικό φορέα) και το οποίο διαστρέβλωσε επιτηδευμένα το πρόσφατο δελτίο τύπου του Συλλόγου μας.

Να σημειωθεί ότι όλοι οι αναγνωρισμένοι  Ιατρικοί φορείς συνέπλευσαν με τις επιστημονικές θέσεις που διατυπώθηκαν στο δελτίο τύπου του Ιατρικού Συλλόγου Χίου.

Θα θέλαμε επίσης να ενημερώσουμε υπεύθυνα τον τοπικό πληθυσμό ότι ο Ιατρικός Σύλλογος Χίου παρακολουθεί στενά και ενημερώνεται υπεύθυνα από τους αρμόδιους φορείς (ΚΕΕΛΠΝΟ, ΕΚΕΠΥ κλπ) για τη συνολική εικόνα των προσφύγων-μεταναστών στο νησί μας.

Για την άμεση, έγκαιρη και πλέον αξιόπιστη ενημέρωση των πολιτών της Χίου, που δικαίως ανησυχούν, προγραμματίστηκε από τον Ι.Σ. Χίου επιστημονική εκδήλωση με εκπροσώπους του ΚΕΕΛΠΝΟ εντός Νοεμβρίου».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ