22.11.2016 10:35

Bazzar μεταχειρισμένων αντικειμένων από τον Φιλοζωικό

Δίνουν αντικείμενα που αγαπήθηκαν που χρησιμοποιήθηκαν αλλά που πλέον δεν χρησιμοποιούνται, για να βοηθήσουν στις ενέργειες και στη δράση του Φιλοζωικού Συλλόγου Χίου. Ένα διαφορετικό bazzar με αντικείμενα από δεύτερο χέρι που θα πωλούνται σε χαμηλές τιμές διοργανώνει ο Φιλοζωικός, την Παρασκευή 25 από τις 10:00 μέχρι τις 19:00 και το Σάββατο 26 Νοεμβρίου από τις 10:00 μέχρι τις 15:00 στην Πλατεία Βουνακίου.

Στο περίπτερο, θα υπάρχουν διάφορα αντικείμενα από «δεύτερο χέρι» (βιβλία, cd, dvd, διακοσμητικά αντικείμενα, faux bijoux, κλπ) σε πολύ χαμηλές τιμές. Τα έσοδα θα διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών του Φ.Σ.Χ.. Θα υπάρχουν, επιπλέον, ενημερωτικά έντυπα καθώς και φωτογραφίες κατοικίδιων που ψάχνουν σπίτι.

Όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει στον Φ.Σ.Χ. αντικείμενα που δεν χρειάζεται πλέον και να συνδράμει και με αυτόν τον τρόπο στη δράση του.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6980470162

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ