16.12.2016 12:12

Βενζινάδικο στο λιμάνι, ζητούν οι Τούρκοι

Να εγκαταστήσουμε βενζινάδικο στο λιμάνι της Χίου για να τροφοδοτούνται τα τούρκικα σκάφη ζήτησαν οι Τούρκοι από το Επιμελητήριο κατά τη διάρκεια της συμμετοχής αντιπροσωπευτικού  κλιμακίου στην πρόσφατη έκθεση της Σμύρνης. Σύμφωνα με τον πρόεδρο Γ. Γεωργούλη, ο οποίος μετέφερε την πρόταση στο Λιμενικό Ταμείο, τα καύσιμα είναι πλέον πανάκριβα στη γειτονική χώρα και οι Τούρκοι αναζητούν ένα φτηνότερο σημείο τροφοδοσίας, όπως κάνουμε εμείς αντίστροφα στα βόρεια σύνορα μας, όπου αρκετοί Έλληνες γεμίζουν καύσιμα τα ρεζερβουάρ  των οχημάτων τους από  Βουλγαρία και Σκόπια.

Ο πρόεδρος του Λιμενικό Ταμείου, Μιχ. Μπελέγρης, ενημέρωσε το Γ. Γεωργούλη ότι η εγκατάσταση είναι εύκολη και προβλέπεται από τη νομοθεσία, αλλά τώρα δεν μπορεί να προωθηθεί το έργο γιατί έχει δοθεί προτεραιότητα στην  υλοποίηση του έργου επέκτασης του λιμανιού. Τον πληροφόρησε μάλιστα ότι  στο master plan  προβλέπεται χώρος τροφοδοσίας καυσίμων στη νότια λιμενική ζώνη.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ