23.6.2016 16:46

"Βούτηξαν" την τσάντα της ενώ κολυμπούσε

Πρωταγωνιστές πρωτόγνωρων περιστατικών γίνονται συμπολίτες μας το τελευταίο διάστημα. Την προηγούμενη εβδομάδα λουόμενη σε παραλία της πόλης, διαπίστωσε, όταν βγήκε από τη θάλασσα, ότι η τσάντα που είχε αφήσει στην παραλία την ώρα που εκείνη κολυμπούσε αμέριμνη, είχε κάνει φτερά μαζί με το περιεχόμενο της.

Λίγο πιο πάνω στην οδό Πατελίδα, συμπολίτισσα μας βγαίνοντας από το διαμέρισμα της είδε στην πυλωτή της πολυκατοικίας μια τσάντα θαλάσσης. Αρχικά  νόμιζε ότι ανήκει σε ένοικο της πολυκατοικίας και δεν έδωσε σημασία. Όταν επέστρεψε από την εργασία της και η τσάντα ήταν ακόμη εκεί, ξεκίνησε τη διαδικασία για τον εντοπισμό του ιδιοκτήτη της.

Από κάρτα σούπερ μάρκετ που βρέθηκε στην τσάντα εντοπίστηκε η κάτοχος της η οποία, ήταν η προαναφερόμενη λουόμενη. Κάποιος λοιπόν πήρε την τσάντα από την παραλία, αφαίρεσε από το πορτοφόλι τα χρήματα, πήρε και το κινητό και παράτησε την τσάντα στην πυλωτή της πολυκατοικίας, αφού τα υπόλοιπα που περιείχε, του ήταν άχρηστα.

Και μη χειρότερα να λέμε!

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ