4.11.2016 17:56

Δάκρυα μαστίχας στο Athens Bar Show

ΟΙ BARTENDERS ΤΟΥ "ΟΖ" ΜΥΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΚΤΕΙΛ ΜΑΣΤΙΧΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Την τιμητική της έχει η μαστίχα στο Athens Bar Show που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 8 και 9 Νοεμβρίου.

Πρόκειται για μια έκθεση που αφορά επαγγελματίες της εστίασης γενικότερα. Είναι η τέταρτη ή πέμπτη συνεχόμενη χρονιά που πραγματοποιείται με τεράστια επιτυχία και φέτος αναμένεται να ξεπεράσει τους 10.000 επισκέπτες. Σε αυτόν τον χώρο στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, κατά τη διάρκεια του Athens Bar Show,  γίνονται εκθέσεις προϊόντων και παρουσιάσεις με ομιλίες ή σεμινάρια από επαγγελματίες του χώρου σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η δική μας συμμετοχή

Σε αυτή την έκθεση που είναι από τις σημαντικότερες στην Ευρώπη το "ΟΖ" σε συνεργασία με τα Mastiha shop  συμμετέχει με στόχο την προβολή προώθηση της μαστίχας τόσο ως λικέρ όσο και ως πρώτη ύλη. Το ΟΖ θα παρουσιάσει συγκεκριμένες προτάσεις για την εφαρμογή της μαστίχας πίσω από τα μπαρ ως συστατικό κοκτέιλ. " Στις 9 Νοεμβρίου θα πραγματοποιήσουμε ομιλία στις 12.30 στο χώρο της έκθεσης και καλούμε εκεί τους μπαρτέντερς του χώρου να ακούσουν τις προτάσεις μας", δήλωσε στον "π" ο Δ. Γεωργούλης.

Όλο αυτό δεν θα μείνει μόνο στα λόγια αφού το ειδικά διαμορφωμένο βαν του "ΟΖ" θα βρίσκεται στον εξωτερικό χώρο της έκθεσης κι εκεί μπορούν όσοι επιθυμούν, να δοκιμάσουν τα κοκτέιλ του γνωστού μπαρ της Χίου,  που περιέχουν μαστίχα σε διάφορες μορφές εκτός από το λικέρ.

"Λέμε ότι τη μαστίχα μπορούμε να την επεξεργαστούμε με τρόπους και τεχνικές που χρησιμοποιούνται στα μπαρ μπορεί να είναι το δάκρυ, το μαστιχόνερο και διάφορα άλλα υποπαράγωγα της μαστίχας", σημείωσε ο κ. Γεωργούλης.

Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για άλλη μια κίνηση εξωστρέφειας που αναδεικνύει μια ακόμη πλευρά και εφαρμογή της μαστίχας ανοίγοντας της νέους ορίζοντες και γιατί όχι και αγορές.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ