24.3.2014 17:20

Επίδομα για λίγους

ΜΟΛΙΣ ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ

Άνθρακας ο θησαυρός του πολυδιαφημισμένου από την κυβέρνηση επιδόματος στους ένστολους, αφού όπως αποδεικνύεται με βάση τα κριτήρια που ανακοινώθηκαν δικαιούχος είναι μόλις ένας στους δέκα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Χίου μόλις τρεις υπάλληλοι από τους 35 μόνιμους δικαιούνται το επίδομα , στο λιμενικό επίσης μόλις 3 από τους 30 υπαλλήλους θα πάρουν το επίδομα αλληλεγγύης με ανάλογα ποσοστά να διαμορφώνονται και στις τάξεις των αστυνομικών υπαλλήλων.

Ήδη στις συνδικαλιστικές ενώσεις των ένστολων έχει χτυπήσει συναγερμός με πρώτους τους λιμενικούς που συναντήθηκαν προχθές με τον αρμόδιο υπουργό ζητώντας αύξηση του ορίου. Η πολυδιαφημισμένη εξαγγελία της κυβέρνησης πάντως τείνει να μετατραπεί σε μπούμερανγκ σε βάρος της δημιουργώντας παραμονές εκλογών μια δυσαρέσκεια άνευ προηγουμένου σε έναν κλάδο όπου παραδοσιακά είχε σημαντικά εκλογικά μερίσματα .

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ