14.12.2016 17:10

Επίσκεψη του Δημάρχου στο Θολοποτάμι και στον Καταρράκτη

Σε χωριά της Ιωνίας, τον Καταρράκτη και το Θολοποτάμι βρέθηκε ο δήμαρχος Μ. Βουνρούς σήμερα, συνεχίζοντας τις κατά τόπους επισκέψεις στα χωριά.

Ο Δήμαρχος τον οποίο συνόδευαν ο Αντιδήμαρχος Νότιας Χίου, Ανδρέας Βεργίτσης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Γιώργος Μπελέγρης και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝΧ, Αποστόλης Τζιώτης, συναντήθηκε με πολίτες και τους Προέδρους των τοπικών κοινοτήτων.

Στο Θολοποτάμι, συζητήθηκαν τα προβλήματα ύδρευσης και στάθμευσης που αντιμετωπίζει η περιοχή, ενώ οι κάτοικοι αναφέρθηκαν με πολύ καλά λόγια στις εργασίες αγροτικής οδοποιίας που πραγματοποιούνται.

Στον Καταρράκτη συζητήθηκαν τα προβλήματα που δημιουργεί στην περιοχή η θάλασσα τον χειμώνα, καθώς και το θέμα της αντικατάστασης των βλαβών στο σύστημα ηλεκτροφωτισμού, με τον Δήμαρχο να αναφέρεται στο ΚέντροΕξυπηρέτησης του Δημότηκαι την ακριβή καταγραφή των βλαβών που πραγματοποιεί, καθώς και στο σχέδιο αντικατάστασης των λαμπτήρων με φωτιστικά LEDπου θα οδηγήσει στην οριστική λύση του προβλήματος.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ