3.1.2017 13:14

Εξοπλισμός αντίδωρο από την ΄Υπατη Αρμοστεία για το " Σκυλίτσειο"

30 αναπηρικά καρότσια, 5 ΙV βάσεις, 1 σπυρόμετρο, 1 Lazerjet enterprise, 1 καρδιογράφο και αντιδραστήρια εργαστηρίου, ήταν τα πρωτοχρονιάτικα δώρα της Ύπατης Αρμοστείας στο "Σκυλίτσειο.

Στις 30 Δεκεμβρίου του  2016, η συντονίστρια πεδίου της WAHA Ceciclia Auffray συναντήθηκε με την Διευθύντρια του νοσοκομείου Ελένη Βουτιέρου προκειμένου να υπογράψουν το έγγραφο που πιστοποιεί την παράδοση του παραπάνω εξοπλισμού στην δομή υγείας.

 Πρόσθετα είδη, όπως έπιπλα γραφείου και καρέκλες, πρόκειται να παραδοθούν στο νοσοκομείο τον Ιανουάριο του 2017.

 Με αυτήν την προσπάθεια, η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες επιδιώκει να εκφράσει την εκτίμηση της για την πολύτιμη υποστήριξη που παρέχει σε αιτούντες άσυλο  που καταφθάνουν στο νησί. Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες και οι εταίροι της θα εξακολουθήσουν να παρέχουν την υποστήριξη τους στο Νοσοκομείο Χίου, μέσα από δωρεές από τις οποίες μπορούν να επωφεληθούν τόσο οι αιτούντες άσυλο όσο και η κοινότητα που τους υποδέχεται.​

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ