5.12.2016 15:14

Γ. Φαφαλιού: "Πάω για να δείξω και όχι για να αποδείξω"

Τα τελευταία χρόνια φαίνεται ότι όλο και περισσότεροι χαρισματικοί άνθρωποι που είναι συνδεδεμένοι άμεσα ή έμμεσα με την Λήμνο, παίρνουν μέρος σε τηλεοπτικές εκπομπές που κύριο στόχο έχουν να αναδείξουν αυτό το διαφορετικό κάτι που τόσο πολύ φαίνεται πως έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία αλλά και βιομηχανία της showbiz .

Η Γιάννα Φαφαλιού έζησε και χάρισε χιλιάδες μελωδικές στιγμές στους εκατοντάδες φίλους στην Λήμνο, τα τελευταία χρόνια αν και ζει στην Χίο αναφέρει την Λήμνο ως δεύτερη πατρίδα της, στην οποία μάλιστα δεν λησμονεί να κάνει εμφανίσεις σε μουσικούς χώρους στα τακτά χρονικά διαστήματα  

Σήμερα παίρνει την μεγάλη απόφαση να μοιραστεί τις αδιαμφισβήτητες ερμηνευτικές της ικανότητες σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και στον Ελληνισμό της διασποράς, που με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθεί αυτά τα προγράμματα δορυφορικά μεσα από τον ANT1

Η Γιάννα πέρασε στα live και συμμετέχει στο Rising Star το πιο πρωτοποριακό και διαδραστικό μουσικό talent show παγκοσμίως, που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ ενεργούς συμμετοχής των τηλεθεατών στη διαδικασία επιλογής των υποψηφίων!!!

Σήμερα στις 22:15 στον ΑNT1 θα παρακολουθήσουμε το πρώτο Rising Star live test και την επόμενη Κυριακή στις 21:00 είναι η πρεμιέρα.

Σε αυτό το talent show tον πρώτο λόγο έχουν τώρα οι τηλεθεατές και ψηφίζουν live τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη για να περάσει στην επόμενη φάση του παιχνιδιού μέσω της εφαρμογής “Rising Star Greece”

Παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας μαζί με την Καλομοίρα!

Τους υποψήφιους αναλαμβάνουν να αξιολογήσουν και να καθοδηγήσουν οι κορυφαίοι καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Κώστας Μακεδόνας και Χρήστος Μάστορας.

Άραγε σε ποια ομάδα θα είναι η Γιάννα;

Ποιος θα πάρει τελικά αυτό το κορίτσι;;;

Η Γιάννα Φαφαλιού απατώντας στο LimnosReport στην ερώτηση γι αυτή της την συμμέτοχη ανέφερε τα εξής:

«Στο «Rising» πάω γιατί έχω μία εκκρεμότητα με το παρελθόν μου. Και συγκεκριμένα με τον ίδιο μου τον εαυτό. Και αυτή είναι η μεγάλη μου πρόκληση. Το ότι πάω για να δείξω και όχι να αποδείξω – Στόχος;; να ακουστεί η φωνή μου σε όλη την Ελλάδα και να προκύψουν καλές συνεργασίες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη στήριξη, από τώρα δηλώνω συγκινημένη γιατί η αγάπη του κόσμου που με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, είμαι σίγουρη ότι θα εξαφανίσει κάθε τοίχο!!!»

Αυτή την φορά η Γιάννα Φαφαλιού χρειάζεται την έμπρακτη στήριξη όλων των φίλων της, που αυτό μπορεί να εκδηλωθεί ψηφίζοντας την.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ