8.11.2016 14:32

Γύρισαν με γεμάτες τις βαλίτσες βραβεία

Άλλη μια συμμετοχή κι άλλες πολλές επιτυχίες, αυτή τη φορά σε διεθνές επίπεδο, κατάφερε η σχολή χορού DAP της Μαργαρίτας Καμαράτου.

Τρία ζευγάρια από τη σχολή, η Μαργαρίτα Καμαράτου, ο Νίκος Γιακούμας, ο Γιώργος Καμαράτος, η Ελίνα Ποτήρη, ο Δημήτρης Κούτης και η Έυη Κατσογιάννη, πήραν μέρος στο ανοιχτό πρωτάθλημα αδειοδοτημένο από international dance organization (Ido)  στα Σκόπια.

Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα συμμετείχαν 10 χώρες και2000 αθλητές και πραγματοποιήθηκε στην εθνική όπερα της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας στις 5 και 6 Νοεμβρίου.

Τα βραβεία

Ο Νίκος Γιακούμας και η Μαργαρίτα Καμαράτου στην κατηγορία ACROBATIC DANCE ADULT DUO κατέκτησαν την πρώτη θέση και υποτροφίες και αντίστοιχα χρυσά μετάλλια κατέλαβαν οι χορευτές της σχολής, Καμαράτος και Ελίνα Ποτήρη στο Αργεντίνικο τάγκο και ο Δημήτρης Κούτης με την Εύη Κατσογιάννη στον χορό πατσάτα.

Επόμενος στόχος για τα παιδιά της DAP είναι η επόμενη συμμετοχή  να είναι με την εθνική ομάδα.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ