9.11.2016 16:15

Χρυσώνει το χάπι ο βουλευτής

ΔΥΟ ΕΡΓΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΩΣ ΑΝΤΙΔΩΡΟ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

Τη χρηματοδότηση της μονάδας αφαλάτωσης, και τη διάνοιξη του δρόμου δυτικά του αεροδρομίου, εμφανίζει ως έργα που η κυβέρνηση τα βλέπει με "θετικό μάτι", ο βουλευτής Χίου Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε αναφέρει:

"Ως προς τη μονάδα αφαλάτωσης, στη χθεσινή σύσκεψη στο Μαξίμου για το προσφυγικό ο Αναπ. Υπουργός Ανάπτυξης κ. Χαρίτσης δήλωσε πως παρότι δεν είχε ως τώρα δεχθεί αίτημα χρηματοδότησης το Υπουργείο του και παρότι το έργο θα μπορούσε να ενταχθεί σε κάποιο από τα προγράμματα ΕΣΠΑ ως το καλοκαίρι, θα μελετήσει το αίτημα με θετικό τρόπο στα πλαίσια του Ειδικού Αναπτυξιακού Σχεδίου για το Βόρειο Αιγαίο που θα ενεργοποιηθεί με το νέο έτος.

-         Ως προς τη διάνοιξη της οδού δυτικά του αεροδρομίου, πριν διατυπώσει δημόσια το αίτημά του ο Δήμος και μάλιστα προαναγέλλοντας την υπαναχώρηση του Υπουργού Υποδομών και Δικτύων από τη δέσμευσή του, οφείλει να υποβάλλει ολοκληρωμένη μελέτη του έργου. Μόλις υποβληθεί αυτή η μελέτη, όπως απαιτείται για κάθε έργο, θα δρομολογηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες χρηματοδότησής του".

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ