15.11.2016 11:11

Η ΑΔΕΔΥ τιμά τους νεκρούς του Πολυτεχνείου

Επετειακή εκδήλωση μνήμης για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου διοργανώνει η Εκτελεστική Γραμματεία του Ν.Τ. Χίου της ΑΔΕΔΥ, την Πέμπτη στις 17:30 στην είσοδο του Πανεπιστημίου στην οδό Μιχάλων.

Στην ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ αναφέρει:

«Το Πολυτεχνείο σήμερα δεν είναι μια απλή επέτειος. Είναι η αφορμή να ξεσηκωθούμε όλοι ενάντια σε αυτούς που με το μισαλλόδοξο λόγο τους καλλιεργούν τη βία, το ρατσισμό και την ξενοφοβία, με στόχο να πλήξουν την κοινωνική αλληλεγγύη και στο τέλος την ίδια τη Δημοκρατία.

Είναι η αφορμή  για να συνεχίσουμε τους αγώνες  για την παιδεία, για την υγεία , για το εισόδημα, για τα εργασιακά και τα ασφαλιστικά μας δικαιώματα . Ειδικά σήμερα, που αμφισβητούνται και γκρεμίζονται με βίαιο τρόπο τα κοινωνικά δικαιώματα και οι δημοκρατικές κατακτήσεις δεκαετιών και επιδιώκεται η πλήρης υποταγή τους στις επιταγές της τρόικας, του μνημονίου και του Δ.Ν.Τ με συμπαραστάτη την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», σημειώνει η ΑΔΕΔΥ. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ