3.11.2016 7:59

Η Χίος μέσα από τη ματιά δύο Blogger

Μία ξεχωριστή αποτύπωση της Χίου και τον όσων προσφέρει σε επισκέπτες που διαφέρουν σαφώς ως προς την κουλτούρα και τον τρόπο ζωής του νησιού αποτύπωσαν στο προσωπικό τους blog “Near the Lighthouse” οι δύο blogger Alex Mazurov and Anastasia Glebova, που βρέθηκαν στο νησί το προηγούμενο διάστημα.

Στην αναφορά τους για τη Χίο υπογραμμίζουν τη μοναδικότητά της επισημαίνοντας ότι κάθε ημέρα κατά την παραμονή τους έβλεπαν δεκάδες αξιοθέατα από αυτά που καλείται ο επισκέπτης του νησιού να ανακαλύψει.

Στο σημείωμά τους αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα σχετικά μεγάλο νησί το οποίο είναι δύσκολο να εξερευνήσεις αν δεν διαθέτεις αυτοκίνητο. Παραθέτουν μάλιστα μία σειρά από μουσεία και μνημεία με πρώτο από όλα το Μουσείο Μαστίχας της Χίου ενώ συστήνουν στους αναγνώστες μέρη όπως το Πυργί, τα Μεστά, ο Ανάβατος αλλά και η παραλία Αποθήκα.

Μέσα από τον φωτογραφικό τους φακό κατάφεραν να αποτυπώσουν σημεία της Χίου που αν και γνωστά τους έδωσαν μία άλλη οπτική στην παρουσίαση.

Για περισσότερα επισκεφθείτε το http://www.nearthelighthouse.com/

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ