24.11.2016 12:03

Και η Χιακή Συμπολιτεία στο Συλλαλητήριο

Καταδικάζοντας την κυβερνητική πολιτική προς τα νησιά και καταγγέλλοντας τη φασιστική βία, η Χιακή Συμπολιτεία καλεί όλους τους δημοκρατικούς πολίτες του νησιού να πάρουν μέρος στο σημερινό συλλαλητήριο.

 "Η Χιακή Συμπολιτεία έχει υπογραμμίσει τις σαφέστατες κυβερνητικές ευθύνες για τον εγκλωβισμό των προσφύγων στα νησιά, την καλλιέργεια κλίματος εκφασισμού της κοινωνίας και τον κίνδυνο στιγματισμού του νησιού με τη μετατροπή του σε στρατόπεδο συγκέντρωσης, έχει σταθερά καταγγείλει την ακροδεξιά φασιστική βία ενάντια σε πρόσφυγες και πολίτες που  επιδεικνύουν ανιδιοτελή  αλληλεγγύη, έχει επισημάνει τις ευθύνες και την ανοχή – αδιαφορία της αστυνομίας.

Συμμετέχουμε στην συγκέντρωση – κινητοποίηση  της Πέμπτης 24 Νοεμβρίου στις 19.00 στην Πλατεία Βουνακίου, καταδικάζοντας την κυβερνητική πολιτική απέναντι στα νησιά και καταγγέλλοντας τη φασιστική βία. Καλούμε τους δημοκρατικούς πολίτες του νησιού μας να ενώσουν τη φωνή τους μαζί μας", αναφέρει στην ανακοίνωση της.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ