16.11.2016 16:49

Καλώς εκτελέστηκε το "βουνό" στην προβλήτα

"Βουνό" ο παραλογισμός κι ακόμη πιο δύσκολη η πορεία επάνωθεν του.  Η λογική για το ποιος ευθύνεται για την κατασκευή του εξαμβλώματος στο λιμάνι, στην προβλήτα που δένουν τα πλοία χάθηκε ανάμεσα στο Λιμενικό Ταμείο και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.

Στη συνεδρίαση πάντως της Λιμενικής Επιτροπής το μεσημέρι της Τετάρτης, εγκρίθηκε η παραλαβή του έργου από το Λιμενικό Ταμείο, αφού όπως εξήγησε ο πρόεδρος Μ. Μπελέγρης πρώτα πρέπει να παραληφθεί το έργο και κατόπιν δαπανώντας κάποιες χιλιάδες ευρώ να γίνει η επιδιόρθωση του. " Ο εργολάβος εκτέλεσε το έργο σύμφωνα ακριβώς με τη μελέτη που είχε στα χέρια του. Η μελέτη από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου ήταν λάθος. Οι εργασίες εκτελέστηκαν άψογα", υποστήριξε ο πρόεδρος, μην μπορώντας όμως να απαντήσει στο ερώτημα που τέθηκε από τον Στ. Ζουμίδη για το ποιος θα υποστεί τις κυρώσεις για ένα ακόμη λάθος... έργο.

Να σημειωθεί ότι για την αποκατάσταση και την ομαλή πρόσδεση των πλοίων θα δαπανηθούνε επιπλέον χρηματοδότηση, με τον λογαριασμό να επιβαρύνει εν τέλει τις πλάτες των δημοτών.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ