3.12.2016 14:15

Καταρρέει το πάρκινγκ του Εργατικού Κέντρου

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Στον αποκλεισμό της περιοχής κατά μήκος του χώρου στάθμευσης του Εργατικού Κέντρου, επί της οδού Καρπασίας, προχώρησε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου. Αιτία, σύμφωνα με τον προϊστάμενο της Υπηρεσίας Λευτέρη Παπαλάνη αποτελεί ο κίνδυνος κατάρρευσης τμήματος του τοιχίου αντιστήριξης με αποτέλεσμα τον τραυματισμό περαστικού ή την πρόκληση ζημιάς σε σταθμευμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο ή λεωφορείο.

«Εδώ και καιρό έχουμε εντοπίσει το πρόβλημα και είναι καιρός να επέμβουμε αποκλείοντας τον χώρο για λόγους ασφαλείας. Τα αυτοκίνητα που σταθμεύουν στον χώρο του εργατικού κέντρου πολλές φορές προσκρούουν στο προστατευτικό τοιχίο με αποτέλεσμα μεγάλοι ογκόλιθοι να πέφτουν στην οδό Καρπασίας εκεί όπου σταθμεύουν αυτοκίνητα και λεωφορεία. Έτσι για να προλάβουμε καταστάσεις αποφασίσαμε να αποκλείσουμε ένα τμήμα του χώρου στάθμευσης πίσω από το Δημαρχείο μέχρι να παρέμβουμε», ανέφερε στον «π» ο κ. Παπαλάνης.

Όπως εξήγησε στο αμέσως επόμενο διαστημα σε συνεννόηση πάντα με την Αρχαιολογία, η Τεχνική Υπηρεσία θα προχωρήσει στην αποκατάσταση του προβλήματος αλλά και σε παρεμβάσεις που θα αποκαταστήσουν προβληματικά σημεία του τοιχίου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ