15.11.2016 15:05

Κοινωνικό ιατρείο από τους γιατρούς του κόσμου

Έναν γιατρό και παρηγοριά θα μπορούν να βρίσκουν πλέον οι άποροι και οικονομικά αδύνατοι συμπολίτες μας στο Κοινωνικό ιατρείο που θα λειτουργεί στον Δήμο και θα στελεχωθεί από τους «Γιατρούς του κόσμου. Σε συνέχεια της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, δήμος και Γιατροί του κόσμου,  προχωρούν στη στελέχωση ενός κοινωνικού ιατρείου.

Η λειτουργία του Κοινωνικού Ιατρείου θα γίνεται καθημερινά από τις 09:00 έως τις 13:30 (εκτός Σαββάτου και Κυριακής), στο υπόγειο  του  κεντρικού Δημαρχείου (χώρος Δημοτικού ιατρείου). Θα παρέχονται δωρεάν  ιατρικές και άλλες συναφές υπηρεσίες στους Δημότες Χίου.

Δικαιούχοι θα είναι άποροι, οικονομικά αδύνατοι, μακροχρόνια άνεργοι  κ.α., οι οποίοι είναι ήδη δικαιούχοι σε κάποια από τα προγράμματα πρόνοιας η αποδεδειγμένα ανασφάλιστοι, γεγονότα τα οποία θα αποδεικνύονται από τα αρχεία ωφελουμένων του Κοινωνικού Παντοπωλείου, του μητρώου δικαιούχων τακτικών προνομιακών επιδομάτων και του μητρώου των δικαιούχων δωρεάν φαρμακευτικής περίθαλψης της Δ/νσης Κοινωνικής προστασίας του Δήμου Χίου.

Σημειώνεται ότι η εισροή φαρμάκων στο κοινωνικό ιατρείο θα συνεχιστεί κανονικά έως ότου να περάσει στο κοινωνικό φαρμακείο στις αρχές του επόμενου χρόνου.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ